Košickí hasiči zasahovali pri výbuchu na nefunkčnej čerpacej stanici

09.01.2010 Prešov

Košice/Prešov 9. januára (TASR) - Košickí hasiči dnes zasahovali pri výbuchu propán-butánovej bomby na nefunkčnej čerpacej stanici v Jaklovciach.
Dôvod výbuchu sa dosiaľ vyšetruje. TASR o tom informoval Ondrej Tóth z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Košiciach. Pri výbuchu sa podľa jeho slov nikto nezranil a nevznikli ani väčšie škody na majetku.
Hasiči z Košíc na požiadanie pomáhali tiež polícii pri vyťahovaní mŕtvoly zo Štítnického potoku. Tento prípad momentálne vyšetruje polícia. Okrem toho mali hasiči aj drobné technické výjazdy a pomáhali tiež pri menších dopravných nehodách.
Pavol Vravec z KR HaZZ v Prešove informoval, že hasiči z Prešovského samosprávneho kraja zasahovali pri troch menších dopravných nehodách v Prešove, Bušovciach v okrese Kežmarok a Šarišskom Štiavniku v okrese Svidník. Nehody boli bez zranení, hasiči pomáhali pri odstraňovaní ich následkov a vyťahovali dve autá z priekopy. Okrem toho absolvovali aj jeden technický zásah.
 

Vyberte región